Na kuchyňskou desku vyloženou pečicím papírem rozetřete malá kolečka jahodového džemu a dejte je do mrazáku, nejlépe přes noc. Na palačinkové těsto smíchejte mouku, cukr, va…
Z mouky, másla, moučkového cukru, vejce, soli a vanilkového cukru uhněťte hladké těsto, zabalte ho do potravinářské fólie a dejte na 30 minut do chladničky. Těsto rozválejte n…
Čokoládu rozlámejte na malé kousky. V hrnci na mírném ohni za stálého míchání rozpusťte čokoládu s máslem. Rozšlehejte vejce, přidejte lískooříškovo-kakaový krém Bonne…
Do kuchyňského robotu přidejte mouku, prášek do pečiva, sůl a nasekané studené máslo. Míchejte, dokud máslo nebude velké jako hrášek. Poté přidejte žloutky, citronovou šťávu, k…
Na dno skleněné zavařovací sklenice polož tenkou vrstvu kamínků: pomáhají odvodňovat půdu a zabraňují tomu, aby se kořeny rostlin neustále namáčely vodou. Přidej trochu zeminy. Na…
Do dřevěné desky vyvrtej 4 otvory. 2 otvory v horní části desky pro zavěšení rámu a 2 otvory uprostřed pro připevnění skleněné nádoby. Vzdálenost mezi dvěma otvory uprostřed des…
Díky neodolatelně jemným kouskům ovoce vám broskvový džem Bonne Maman zachutná nejen namazaný na chlebu, ale i jen tak samotný.
Objevte arašídový krém od Bonne Maman. Lahodná chuť jemně pražených arašídů a štědrých křupavých kousků. Kvalitní receptura bez palmového oleje! Ideálně si ho vychutnáte na čer…
Vychutnejte si lahodnou chuť jemně pražených arašídů s Bonne Maman arašídovým krémem. Pozoruhodně jemná a krémová textura a kvalitní receptura bez palmového oleje. Ideálně si ho vy…