Hovězí steaky osolte a opepřete. Cibuli a česnek nakrájejte nadrobno. Na pánev přidejte lžíci oleje a osmažte cibuli do měkka. Během smažení osolte. Poté přidejte steaky a re…
Mléko s máslem, cukrem a solí přiveďte k varu. Vmíchejte špaldovou krupici a promíchejte metličkou dokud nevznikne hustá kaše. Vmíchejte vanilku a citronovou kůru. Krupičnou kaši nec…
Smíchejte nakrájené mandle a moučkový cukr a velmi jemně promíchejte. Poté propasírujte přes jemné síto. Bílky ušlehejte s cukrem, dokud se nevytvoří tuhé špičky. Prosátou…
Listové těsto rozválejte a rádýlkem vykrojte 12 čtverců. Kousky těsta potřete fíkovým džemem až po okraj a dva protilehlé rohy ohněte ke středu a přitiskněte k sobě.
Před tím než začnete: Pro dobré uchování dobře vyčistěte sklenice a víčka. Vyberte si 5 krásných zralých pomerančů. Podle chuti si můžete vybrat sladké nebo hořké pomer…
Brambory dobře omyjte a nastrouhejte nahrubo (pak by to mělo být asi 600 g). Dejte do velké mísy, rukama trochu vymačkejte a slijte tekutinu. Dochuťte solí, pepřem a tymiánem. Vmíchejte …
Předtím než začnete: Sklenice a víčka dobře umyjte. Umístěte víčka a sklenice do hrnce naplněného vodou. Přiveďte vodu k varu (…
Krok 1: Bílým perem nakreslete duchy různých velikostí. Krok 2: Černým perem nakreslete oči a ústa malým duchům. Krok 3: Vystřihněte několik netopýrů pomocí šablon.