Plech vydatně posypte hrubou kokosovou moukou. Škrob a pudinky rozmíchejte v jedné třetině mléka. Zbylé mléko přiveďte k varu. Vmíchejte cukr a poté pudinkovou směs. Za pravide…
Banány rozmačkejte a smíchejte s mlékem, citronovou šťávou, kůrou, rumem, aromatem a arašídovým krémem. V jiné míse smíchejte mouku, prášek do pečiva a cukr. Suché ingre…
Všechny přísady smíchejte v míse, dokud nevznikne homogenní směs. Směs rozdělte do dvou prázdných sklenic Bonne Maman a ohřívejte v mikrovlnné troubě při výkonu 600 W po dobu přib…
Odvažte šlehačku a cukr do mísy a šlehejte do tuha. Nyní ve sklenici střídejte vrstvy kaštanového krému a šlehačky. Nakonec prolisujte kaštanovou rýži přes lis na česnek neb…
Na těsto odvažte všechny ingredience do mísy a uhněťte hladké těsto. Těsto nechte 30 minut chladit v lednici. Vytvarujte kuličky o průměru 3 cm, obalte je v krystalovém cukru a položt…
V hrnci přiveďte k varu javorový sirup, šťávu z granátového jablka a vodu. Přidejte Bonne Maman pomerančovou marmeládu a promíchejte. Přidejte badyán a zahustěte směs do konzistence…
Abyste zajistili, že džem dobře vydrží, je důležité důkladně vyčistit sklenice a víčka. Jednoduše namočte víčka a sklenice do hrnce s vodou a přiveďte k varu po dobu 5 až 15 min…
Abyste zajistili, že džem dobře vydrží, je důležité důkladně vyčistit sklenice a víčka. Jednoduše namočte víčka a sklenice do hrnce s vodou a přiveďte k varu po dobu 5 až 15 min…
Abyste zajistili, že džem dobře vydrží, je důležité důkladně vyčistit sklenice a víčka. Jednoduše namočte víčka a sklenice do hrnce s vodou a přiveďte k varu po dobu 5 až …
Tortilly potřete lískooříškovo-kakaovým krémem a pečte v troubě při 180 °C asi 10 minut. Po upečení posypte čerstvými bobulemi a ořechy. Těsně před podáváním dejt…