Bonne Maman

Hledáte něco velmi zvláštního?

Recepty

Srdíčka s jahodovým džemem Bonne Maman

Srdíčka s jahodovým džemem Bonne Maman

Přísady

95g nesoleného másla

100g moučkového cukru

35g pšeničné mouky

55g mandlového prášku

2 bílky

jahodový džem Bonne Maman

pistáciové kousky

Příprava

U příležitosti Dne matek připravte pro svou maminku gurmánskou pochoutku.

 

Nejprve si na pánvi rozpusťte máslo, aby se lehce obarvilo. Poté nechte vychladnout.

V míse smíchejte moučkový cukr, mleté ​​mandle, mouku a sníh z bílků. Přidejte rozpuštěné máslo a dobře promíchejte.

Těsto nalijte do formiček ve tvaru srdce a naplňte je asi do poloviny.

Poté pečte 15 minut v předehřáté troubě na 195°C.

Jakmile jsou srdíčka upečená a vychladlá, vyřízněte v horní části nožem důlek a naplňte jahodovým džemem Bonne Maman.

Přidejte pistáciové kousky.